BW CsapatBW Alpintechnika

Miskolc

Miskolci fiatalok révén úgy gondoltuk 2017-ben, hogy az eddigi több éves tapasztalatot szeretnénk a saját képünkre formált felállásban kamatoztatni. A kezdeti megrendelések sok hasznos információt és szolgáltatás fejlesztési irányt mutattak számunkra. Filozófiánk és missziónk, hogy egy olyan munkahelyet hozzunk létre, ahol a szakma megbecsült művelői szívesen építik és segítik ugyanúgy a klienseket, mint a vállalkozást.

IRATA

A közös pont. Formációnkat nagyban köszönhetjük az IRATA nevű nemzetközi, ipari alpintechnikával foglalkozó szervezetnek. A szervezet helyi oktató centruma Miskolcon található, ahol nemzetközi szinten elismert, több 10 éves oktatási tapasztalattal rendelkező oktatók képezik a szakembereket. Több alapítótag maga is oktató, hiszen az érdeklődés nem csupán a munkavégzésre terjed ki, hanem szabadidejében is ezzel foglalkozik. Mondhatni hivatásunk a kötéltechnika és munkabiztonság.

Filozófia

Számunka nem csupán egy újabb vállalkozás létrehozása volt a cél, hanem reagálva a modern igényekre, egy olyan társulás létrehozása, ahol az őszinte kommunikáció és a magas szakképzés, illetve nemzetközi munkatapasztalat adta tudás tökéletes együttműködése a cél. Ez az ön számára a minőség mellett az átlátható rendszert és flexibilitást jelenti.

Nem lehet ma már elmenni a környezeti hatások mellett sem, így célunk az, hogy lehető legnagyobb mértékben csökkentve a környezetszennyezést, zöld megoldásokat alkalmazzunk, legyens szó egyéni védőeszközökről, festékekről vagy akár közlekedésről.

Ipari Megoldások Magas szintű munkatervezés és professzionális kivitelezés.

Épület karbantartás Felmérés mérnöki vagy egyedi igények szerint.